Warning: The magic method MEC::__wakeup() must have public visibility in /home3/herniaclub/public_html/wp-content/plugins/modern-events-calendar/mec-init.php on line 34

Warning: The magic method InvisibleReCaptcha\MchLib\Plugin\MchBasePublicPlugin::__wakeup() must have public visibility in /home3/herniaclub/public_html/wp-content/plugins/invisible-recaptcha/includes/plugin/MchBasePublicPlugin.php on line 37
Formular de înscriere – Clubul Român de Hernie

Formular de înscriere

Avantaje pentru membri

Procesul de aderare la Clubul Român de Hernie este deschis pentru toți medicii specialiști sau primari, studenții la medicină, medicii rezidenți dar și pentru reprezentanții companiilor-furnizori de dispozitive și echipamente medicale și tuturor profesioniștilor din domeniul medical, cu interes în chirurgia peretelui abdominal.

Clubul Român de Hernie este o organizație profesională, al cărei scop este îmbunătățirea tratamentului chirurgical al defectelor parietale, și să ofere cel mai înalt nivel de asistență și informații membrilor săi. Clubul Român de Hernie reprezintă toți medicii și lucrează continuu împreună cu societățile de profil pentru a face front comun împotriva numeroaselor obstacole pe care le întâlnim în profesia noastră.

Aderarea la Clubul Român de Hernie oferă medicilor oportunitatea de a afla despre tendințele practicii medicale în domeniul chirurgiei peretelui abdominal, prin participarea la comisii de elaborare a politicilor, seminarii educaționale, conferințe, workshop-uri și publicații de specialitate. În plus, aderarea la Clubul Român de Hernie oferă oportunități de colaborare cu alți colegi membri și de sprijin profesional.

ÎN PRIMĂ FAZĂ, ACCESUL MEMBRILOR ÎN CLUBUL ROMÂN DE  HERNIE ESTE GRATUIT

Înscriere în EHS

Join a family of #herniafriends to promote best practice in hernia surgery

De asemenea, pentru beneficii suplimentare, încurajăm înscrierea în EHS, unde, datorită eforturilor reprezentanților României în board-ul EHS, medicii din țările est-europene beneficiază de gratuitate în primul an de la aderare, iar apoi de 50% reducere pentru următorii trei ani.

Pentru a vizita pagina de înscriere în EHS apăsați butonul de mai jos.

Informații de identificare

  • *obligatoriu doar pentru personalul medical. Studenții vor completa anul în care urmează să obțină diploma de licență

  • Codul Unic de Identificare al Medicului se găsește pe Certificatul de Liberă Practică emis de CMR

  • *adresa web trebuie să fie completă, sub forma https://herniaclub.ro

  • Membru asociat simplu